Hilversum,
20
mei
2022
|
12:23
Europe/Amsterdam

Boer Ayoub en Regi Blinker op De Perstribune van MAX

Zondag 22 mei

Zondag 22 mei zijn boer Ayoub Louihrani en voormalig profvoetballer Regi Blinker te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Ayoub Louihrani, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is beter bekend als 'Boer Ayoub' uit de gelijknamige KRO-NCRV-serie. In de serie deelt Ayoub zijn passie voor het boerenleven. Onlangs verscheen de biografie van Ayoub: Een stadsjongen met een boerendroom. In 2021 won Louihrani de Nouri Award, omdat hij volgens de jury jongeren inspireert om hun hart te volgen. 

Regi Blinker, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is vooral bekend vanwege zijn voetbalcarrière bij Feyenoord. Aanstaande woensdag speelt zijn oude club de finale van de Conference League. Blinker speelde zelf meer dan 200 duels voor de Rotterdammers en stond met Feyenoord in de halve finale van een Europees toernooi. Zelf won hij met Feyenoord vier keer de KNVB Beker en hij veroverde een keer de landstitel. 

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | @DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune