Hilversum,
26
mei
2017
|
14:27
Europe/Amsterdam

Bobbie Traksel en René van Brakel te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 28 mei

Hilversum, 26 mei - Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur oud-wielrenner Bobbie Traksel en de nieuwe hoofdredacteur van EenVandaag René van Brakel.

René van Brakel, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, is sinds kort hoofdredacteur van EenVandaag, het nieuws- en actualiteitenprogramma van AVROTROS. Van Brakel was eerder presentator bij Omroep Brabant en het NOS Journaal. Daarna koos hij voor een loopbaan achter de schermen, als chef van de eindredactie van NOS Nieuws.

Bobbie Traksel, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, kende een bescheiden maar eervolle loopbaan als beroepswielrenner. De grootste en mooiste zege op zijn palmares is een indrukwekkende overwinning in de semiklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. Momenteel is Traksel onder meer wielercommentator bij Eurosport. Zo moest hij deze week een analyse geven over de stoelgang van Tom Dumoulin.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij Erik Meijer, assistent-trainer van MVV. De club die in een tweestrijd met Roda JC moet gaan uitmaken wie er volgend jaar in de eredivisie speelt. En mediadeskundige Ron Vergouwen belicht weer een aantal opvallende zaken uit de media in het Mediacircus en Kassie Kijken, waaronder de mediawaarde van Tom Dumoulin en de opmars van Belgische televisieformats.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 28 meiTussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune