Hilversum,
02
juli
2018
|
08:49
Europe/Amsterdam

Birgit Schuurman, Lodewijk van Gorp en Nederlandse Veteranendag bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 30 juni tot en met vrijdag 6 juli hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer een gevarieerd programma! Hieronder staat het overzicht van de week.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! gaat Jan Rietman door met zijn zoektocht naar de beste vakantiemuziek. Hij haalt het mooiste uit het Los Vast-archief en je hoort een prachtige countryplaat. Verder is er aandacht voor Veteranendag. Jan is in Den Haag en doet de hele dag verslag.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5Jeroen Latijnhouwers is de gehele maand juli de presentator van de TinekeShow. Op dinsdag 3 juli schuift achtergrondzanger Lodewijk van Gorp aan bij Jeroen: hoe belangrijk is het werk van de achtergrondzanger?

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 2 juli ontvangt Henkjan Smits zangeres Birgit Schuurman in De MAX! Birgit bracht begin dit jaar het album A Fool For Love uit, waarop negen nummers staan met een sterk autobiografisch karakter.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl