Hilversum,
25
juni
2021
|
14:35
Europe/Amsterdam

Binnenkort bij MAX: We zijn er Bijna - Nederland

Vanaf dinsdag 10 augustus

We zijn er Bijna! is deze zomer terug! Martine van Os blijft dit jaar met de groep kampeerders dicht bij huis. De vakantiereizigers maken een tocht door Nederland. Het gloednieuwe seizoen is vanaf dinsdag 10 augustus om 20.30 uur op NPO 1 te zien bij MAX.

Dit jaar volgt Martine van Os een groep van 36 kampeerders die met eigen caravan of camper kriskras door Nederland trekt. De reizigers ontdekken in een tocht van dertig dagen al het moois in eigen land. Martine doet verslag van het wel en wee van de groep en natuurlijk gaat zij mee op de groepsexcursies.

Aflevering 1: dinsdag 10 augustus om 20.30 uur op NPO 1 
De reis begint in Groningen, op een camping dicht bij de stad. Jan en Lotty zijn de komende dertig dagen de reisleiders van deze groep. Ze nemen de reizigers mee naar de stad. Op een dakterras in Groningen geniet iedereen van een welverdiende lunch.
Na Groningen reist het gezelschap via Lauwersoog naar Workum. Tijdens een wandeling in Natuurpark Lauwersmeer maken we kennis met Hans en Hetty. Zij wonen zelf in Zeeland.
In Workum wordt met sloepjes gevaren naar Hindelopen. Louis en Jeannette vertellen over hun tijd met de boot. Jarenlang hebben ze met een boot vakantie gevierd en sinds kort hebben ze een camper. Een beetje wennen nog, vooral omdat de camper wat minder ruimte biedt.

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en wordt lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna! (zes afleveringen)
Vanaf dinsdag 10 augustus 
Om 20.30 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
MAXVandaag.nl

Facebook.com/MAX.wezijnerbijna | #wezijnerbijna | @wezijnerbijna