Hilversum,
31
december
2018
|
08:55
Europe/Amsterdam

Bijzondere oliebollen in nieuwjaarsuitzending Smaakt naar meer

Dinsdag 1 januari 2019 om 21.50 uur op NPO 1

Smaakt naar meer, dé nabeschouwing van Heel Holland Bakt, heeft aanstaande dinsdag om 21.50 uur op NPO 1 een extra feestelijke uitzending! Presentator André van Duin bespreekt op nieuwjaarsdag de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering met Bekende Bakfans en de afvaller van de week. Maar dat niet alleen: een aantal thuisbakkers komt hun meest bijzondere oliebollen laten proeven.

Te gast deze week zijn Bekende Bakfans Fatima Moreira de Melo, Gijs Staverman en televisiechef Danny Jansen. Aan hen de eer om de meest bijzondere oliebollen te proeven. Vier onbekende thuisbakkers komen met hun oudejaarsspektakelstukken naar de studio. Ze proberen aan het panel te bewijzen dat er veel meer in zo’n gefrituurde bol kan dan alleen krenten of stukjes appel. Eén van hen vult de oer-Hollandse oudejaarstradtitie zelfs met vis…

Ook de afvaller van de week komt langs. Met zijn gasten blikt André terug op de laatste aflevering van Heel Holland Bakt. Wat ging er mis? Waarom werd die ene kandidaat Meesterbakker van de Week en wat viel er verder op?

Smaakt naar meer
Dinsdag 1 januari 2019
Om 21.50 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin

www.heelhollandbakt.nl | #Smaaktnaarmeer | @HeelHollandBakt