Hilversum,
03
mei
2016
|
16:14
Europe/Amsterdam

Bijzondere MAX 2Doc: Wonderouders

Maandag 9 mei om 21.00 uur op NPO 2

Op maandag 9 mei om 21.00 uur op NPO 2 zendt MAX de 2Doc Wonderouders uit. In vervolg op het aangrijpende Wonderkinderen komen in Wonderouders wederom ouders en hun kinderen aan het woord. Dit keer hebben echter de ouders een beperking en moeten de kinderen daarmee leven. “Een kind moet onbezorgd kind kunnen zijn”, een uitspraak die vaak gebruikt wordt als het om de opvoeding gaat, maar lukt dat ook als één van de ouders een geestelijke of lichamelijke beperking heeft? 

Het leven van de gezinnen uit Wonderouders kent tegenslagen en obstakels, maar de liefde voor elkaar overwint alles, of de ouders nu blind, spastisch of geestelijk gehandicapt zijn. Naast de aangrijpende levensverhalen toont Wonderouders vooral vechtlust, veerkracht en hoop en laat ieder verhaal een onvoorwaardelijke verbondenheid tussen ouder en kind zien. 

Net als in Wonderkinderen is in Wonderouders de setting van de interviews even eenvoudig als uniek: ouder en kind doen hun verhaal voor een kleurig gestileerde achtergrond. Hierdoor ligt de focus expliciet op hun verhaal en wordt de chemie en liefde tussen beiden sterk zichtbaar.Wonderouders wordt geproduceerd door Tuvalu Media in opdracht van MAX

2Doc: Wonderouders
Maandag 9 mei
Om 21.00 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl
www.facebook.com/MAXdocumentaires
#Wonderouders