Hilversum,
21
februari
2020
|
14:46
Europe/Amsterdam

Bertie Steur en Sjaak Polak op De Perstribune van MAX

Zondag 23 februari tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

Zondag 23 februari zijn voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Bertie Steur en oud-voetballer Sjaak Polak te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Bertie Steur, beter bekend als boer Bertie is de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur. Steur werd bekend door Boer Zoekt Vrouw, waar ze in 2014 aan deelnam. Zondag start een nieuw seizoen van het door Yvon Jaspers gepresenteerde boerendatingprogramma. Tegenwoordig is Steur naast boer ook politicus. Namens de Partij voor Zeeland zit ze in de Provinciale Staten van Zeeland. 

Sjaak Polak, de sportgast in het tweede uur, speelde tussen 1996 en 2012 een bescheiden rol in het Nederlandse betaalde voetbal. Bij clubs als Twente, Sparta en ADO was hij een betrouwbare linkerverdediger en middenvelder. Polak groeide uit tot 'cultvoetballer', met name door de interviews nĂ¡ de wedstrijden waarin hij verfrissend anders was dan zijn collega's. Over Polak verscheen deze week de biografie Even Serieus van de hand van Rick van Leeuwen.

In De Perstribune signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor Zeeland door de ogen van Hilversum.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

#DePerstribune | @DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune