Hilversum,
14
maart
2016
|
10:53
Europe/Amsterdam

Bert van Leeuwen, Stanley Burleson en John Ewbank te gast bij Tijd voor MAX

Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1

Deze week in Tijd voor MAX op NPO 1 weer vele leuke, boeiende en verrassende gasten. Waaronder Bert van Leeuwen, Stanley Burleson en John Ewbank bezoeken de Tijd voor MAX-studio. Met deze gasten praten Martine van Os en Sybrand Niessen over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen.

Maandag 14 maart om 17.10 uur op NPO 1
Te gast bij Tijd voor MAX is EO-presentator Bert van Leeuwen. Op 14 maart begint het veertiende seizoen van het succesvolle Het Familiediner. Dat was aanleiding genoeg om de befaamde limo bij Bert langs te sturen om hem naar de Tijd voor MAX-studio te vervoeren.

Ook wordt vandaag bekendgemaakt wie vanaf dit najaar de honneurs waarneemt als tijdelijke presentator van Heel Holland Bakt.

Dinsdag 15 maart om 17.10 uur op NPO 1
Tijd voor MAX ontvangt dinsdag zangeres en cabaretière Lenette van Dongen. Zij komt praten over het spektakel The Passion dat op 24 maart in Amersfoort haar zesde editie beleeft en waarin Lenette de rol van de verteller op zich neemt. Hoe bekend was ze met het lijdensverhaal van Jezus, dat in The Passion een modern gestalte krijgt?

Woensdag 16 maart om 17.10 uur op NPO 1
In Tijd voor MAX praat hoogleraar en priester Antoine Bodar over Paus Pius XII. Sommige mensen vonden dat Paus Pius XII niet of onvoldoende stelling nam tegen de Jodenvervolging, hij werd om die reden zelfs ‘Hitlers Paus’ genoemd. De opening van de archieven van het Vaticaan leidde echter tot het opmerkelijke boek Spionnen van de Paus van de Amerikaanse historicus Mark Riebling, waaruit een heel andere Pius XII naar voren komt.

Donderdag 17 maart om 17.10 uur op NPO 1
Donderdag te gast in Tijd voor MAX: acteur, zanger, danser en choreograaf Stanley Burleson. Komende week geeft hij een exclusief concert in het DeLaMar Theater waarin hij al zijn favoriete nummers zingt en daarnaast persoonlijke anekdotes vertelt.

Vrijdag 18 maart om 17.10 uur op NPO 1
Vrijdag aan tafel bij Tijd voor MAX: songwriter en muziekproducent John Ewbank. Hij schreef alle grote hits voor Marco Borsato, maar ook het veel bekritiseerde Koningslied. Op dit moment legt John de laatste hand aan de musical Sky, waarin veel bekende nummers van Borsato voorbij komen. Daarnaast zit hij in de jury van het gloednieuwe RTL-programma It Takes 2 waarin BN-ers zingend met elkaar de strijd aangaan.

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX