Hilversum,
26
september
2018
|
13:34
Europe/Amsterdam

Bert Haandrikman maakt grootste verjaardagskalender van Nederland

MAX-radiopresentator Bert Haandrikman maakt in zijn programma Haandrikman! op NPO Radio 5 de grootste verjaardagskalender van Nederland. De verjaardagskalender werd vanmiddag in de uitzending van Haandrikman! officieel in gebruik genomen en opgehangen in de radiostudio, op een toepasselijke dag: Berts eigen verjaardag!

De bedoeling is dat alle luisteraars van Haandrikman! een plekje krijgen op zijn verjaardagskalender. Iedereen die op de kalender staat, maakt kans om op zijn of haar verjaardag gebeld te worden door Bert. De jarige wordt uiteraard persoonlijk gefeliciteerd door Bert, maar speelt ook ‘de verjaardagsquiz’. In dit dagelijkse spel krijgt de jarige luisteraar vragen over zijn of haar geboortedag.

Luisteraars die graag op de grootste verjaardagskalender van Nederland willen komen, kunnen zich aanmelden via www.berthaandrikman.nl

Over Haandrikman!
Elke maandag tot en met donderdag is Bert Haandrikman te horen op NPO Radio 5 in zijn middagprogramma Haandrikman!. Met het nieuws van de dag, de beste muziek ooit gemaakt en een grote rol voor de luisteraars.

Haandrikman!
Elke maandag t/m donderdag
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5