Hilversum,
05
december
2023
|
14:47
Europe/Amsterdam

Bekende duo's zorgen voor vuurwerk in oudejaarsspecial van Het Mes

Laatste aflevering met quizmaster Herman van der Zandt

Herman van der Zandt sluit zijn carrière als quizmaster in Met het Mes op Tafel feestelijk af. Op oudejaarsavond presenteert hij een speciale aflevering van de kennis- en blufquiz. Aan tafel zitten zes prominenten, die in duo's de strijd met elkaar aangaan. Voor de gelegenheid hebben alle vragen een 2023-sausje. Wie gaan er met de winst vandoor? Met het Mes op Tafel is zondag 31 december om 19.25 uur te zien bij MAX op NPO 2.

Met Het Mes het jaar uit! Op oudejaarsavond is Herman van der Zandt voor de laatste keer quizmaster in het café van Met het Mes op Tafel. Drie koppels van prominenten spelen het bekende kennis- en blufspel. Aan tafel zitten: Maarten van Rossem & Philip Freriks, Astrid Kersseboom & Simone Weimans en Plien van Bennekom & Jörgen Tjon A Fong. En extra leuk: Klaas en Mylou krijgen deze avond muzikale ondersteuning van Niki Jacobs en Brigitte Kaandorp.

De vragen worden gesteld in de klassieke categorieën, maar hebben allemaal een 2023-twist. Dat belooft vuurwerk! Klaas zit achter de vleugel, Mylou staat achter de bar, memorabele fragmenten passeren de revue en er heerst een sfeer die helemaal past bij een gezellige oudejaarsavond. Wie heeft de kennis en wie beheerst de bluf?

Oudejaarsspecial Met het Mes op Tafel
Zondag 31 december
Om 19.25 uur bij MAX op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandt

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn