Hilversum,
02
oktober
2017
|
18:00
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast

Vanaf maandag 30 oktober 2017 om 21.20 uur op NPO 1

Zowel in het najaar van 2017 als in het voorjaar van 2018 keert Bed & Breakfast met gloednieuwe afleveringen terug op de beeldbuis. Een karig ontbijt, een lampje te weinig, een matras dat te hard is of een missend haakje voor de handdoeken; ook in het nieuwe seizoen van het populaire MAX-programma komen opmerkingen van deze aard ongetwijfeld weer voorbij.

Het format is onveranderd: drie kritische B&B-collega’s komen bij elkaar over de vloer om elkanders accommodaties te testen. Gedurende een verblijf van één nacht worden de kamers aan een grondig onderzoek onderworpen en wordt de omgeving verkend door middel van verschillende uitjes.Ondertussen werken de dienstdoende eigenaren zich in het zweet om hun gasten zo goed mogelijk in de watten te kunnen leggen. Na afloop van een bezoek is het ontvangen van de nodige tips onvermijdelijk en bovenal erg handig.

Echter, op een plek die met liefde en naar eigen smaak is ingericht, wordt zelfs opbouwende kritiek al snel persoonlijk opgevat en als negatief ervaren. Hierdoor lopen de emoties soms hoog op. Te midden van bijzondere eigenaren, gedenkwaardige B&B’s en fraaie omgevingen besluiten de deelnemers aan het eind van elk bezoek hoeveel ze het verblijf waard vinden. Elke aflevering van Bed & Breakfast wordt afgesloten met het opmaken van de eindbalans, waarbij de best beoordeelde B&B wordt onthuld.

Facebook.com/OmroepMAX | #BENB | @BNBMAX