Hilversum,
14
mei
2021
|
12:54
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast-uitzendingen opnieuw bij MAX

Vanaf 14 mei

Vanaf vrijdag 14 mei zendt MAX wekelijks om 21.30 uur op NPO 1 vier afleveringen van Bed & Breakfast opnieuw uit. Welke b&b wordt als beste beoordeeld

Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Deze afleveringen zijn opgenomen voor de coronacrisis. 

Bed & Breakfast - vrijdag 14 mei om 21.30 uur op NPO 1
 Er wordt er gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In vier jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen drie kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen. Daar leven ze samen met onder andere 300 schapen. Tijdens de logeerpartij zien de gasten lammeren geboren worden. De laatste logeerpartij is bij Derk en Marline, zij zijn de eigenaren van een torentje, middenin de weilanden in de provincie Groningen. In de stad beklimmen zij met hun gasten de Martinitoren en gaan zij bier proeven!

Bed & Breakfast – vrijdag 21 mei om 21.30 uur op NPO 1
De b&b-houders logeren in Noord-Brabant bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens. Anita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot bed & breakfast; kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. En tot slot wordt er geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

Bed & Breakfast – vrijdag 28 mei om 21.30 uur op NPO 1
In deze aflevering overnachten de b&b-deelnemers in Noord-Holland. De gasten slapen in een voormalige dorpskroeg bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht. De b&b-houders rijden over de dijk richting een museum waar zij geschiedenisles krijgen over het voormalig Zuiderzee-eiland Wieringen. Aan het water in Friesland ligt de b&b van Maurits en Astrid. In Friesland gaat de groep varen met een 100 jaar oude melkschuit. In de gemeente Edam-Volendam ontvangen Tineke en Kees hun gasten. Vanuit hun b&b kijkt men uit op het Hollandse landschap. De twee beleven met hun gasten een oud-Hollandse middag. Er staat een bezoek naar een museum op het programma en de dag wordt afgesloten met oud-Hollandse spelletjes.

Bed & Breakfast – vrijdag 4 juni om 21.30 uur op NPO 1
Er wordt gelogeerd in de Drentse b&b van Paul en Monique, zij zijn gek op oude spullen. Ze nemen hun gasten mee voor een boottochtje door de jungle. De bed & breakfast van Henk en Jantina staat in Friesland. Het onderkomen is geïnspireerd op hun reizen door Scandinavië. Met oldtimers verkennen de b&b-houders de omgeving. Tot slot logeren de gasten in een Drents Brinkdorp. Jan en Ria ontvangen de groep in een b&b die vroeger een woonwinkel was.

Bed & Breakfast (4 afleveringen)
Vanaf 14 mei wekelijks
Om 21.30 uur op NPO 1
MAXVandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.comOmroepMAX_