Hilversum,
19
maart
2021
|
11:32
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast terug bij MAX

Vanaf vrijdag 26 maart om 20.30 uur op NPO 1

MAX komt terug met vijf gloednieuwe en vermakelijke afleveringen van Bed & Breakfast. In het programma testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Welke b&b wordt als beste beoordeeld? Bed & Breakfast is vanaf vrijdag 26 maart wekelijks om 20.30 uur op NPO 1 te zien. 

Aflevering 1: vrijdag 26 maart, 20.30 uur, NPO 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast beginnen we in het mooie Zeeland. Ilse en Patrick runnen hier hun b&b. Patrick was vroeger profvoetballer in België en in hun verblijf hangt een muur vol met ingelijste voetbalshirts die hij kreeg of kocht op veilingen. De twee nemen hun gasten mee naar de plaatselijke voetbalclub voor een potje wandelvoetbal. Ook Judith en Willem runnen hun b&b in Zeeland. De gasten logeren achterin het huis in het gedeelte van de oude vlasschuur. Judith en Willem nemen hun gasten mee op tour door het dorp. De aflevering eindigt in Brabant bij Jorg en Ruud. Ze hebben genoeg vertier in de aanbieding; in de kelder van vijf meter onder hun pand is een bioscoop ingericht! Samen met hun gasten volgen ze een graffitiworkshop. 

Aflevering 2: vrijdag 2 april om 20.30 uur op NPO 1
In deze vrolijke aflevering van Bed en Breakfast worden de kijkers meegenomen naar de kop van Noord-Holland én Texel. Eerst maken we kennis met Pablo en Bianca, die het geboortehuis van Pablo hebben omgetoverd tot een bed en breakfast. En ook in de tuin is het stel druk geweest om accommodaties neer te zetten. Pablo en Bianca laten hun prachtige omgeving zien vanuit een fluisterbootje. En ook staat er een potje steenwerpen op het programma. Op Texel staat de b&b van Marianne en Jeffrey. De twee laten hun gasten het eiland zien op de kickbike. De aflevering wordt afgesloten bij Gerda en René die wel een heel bijzondere locatie hebben voor hun b&b, namelijk een kerk! Ze laten hun prachtige dorpje zien met een tour met amuses en René geeft als klap op de vuurpijl nog een optreden in de kerk.

Aflevering 3: vrijdag 9 april om 20.30 uur op NPO 1 
Gerrie en Dennis runnen hun b&b in de provincie Groningen. Het stel neemt hun gasten mee de rust en natuur in rondom hun prachtige boerderij. De bed & breakfast bevindt zich in een rijksmonument met veel historie. Daarna reist de groep door naar de villa van Gerti en Renate in Drenthe. Het is een opvallend bouwwerk uit de Amsterdamse Schoolstijl met oker en donkerrood houtwerk. De dames nemen de gasten mee naar de voormalige dierentuin. Rikie en Gerard, in Friesland, zijn als laatste aan de beurt. Zij hebben middenin het platteland een oase van groen en stilte gecreëerd. Het stel neemt hun gasten mee op een typisch Fries uitje, namelijk skûtsje varen.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast (vijf afleveringen)
Vanaf vrijdag 26 maart 
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram_omroepMAX | Facebook.com/OmroepMAX