Hilversum,
26
januari
2018
|
16:25
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast seizoen 8 – Aflevering 3, 4 en 5

1, 8 en 15 maart zendt MAX nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. In deze afleveringen testen b&b-houders, zoals gebruikelijk, elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en als beste wordt beoordeeld. Bed & Breakfast is elke donderdag om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Aflevering 3 – Donderdag 1 maart om 21.25 uur op NPO 1
In de derde aflevering van Bed & Breakfast logeren de b&b-houders in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van diezelfde provincie: Zwolle. Daar verblijven de gasten in een bed & breakfast gevestigd in een pand uit 1775. Bij de Overijsselse b&b’s worden de middagen gevuld met historie. Bij de laatste b&b, die zich op het platteland van Drenthe bevindt, ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

Aflevering 4 – Donderdag 8 maart om 21.25 uur op NPO 1
Deze aflevering brengen de b&b-houders hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum van Amersfoort, met een rit in een zespersoons tuktuk en een proeverijtje, héél gezellig. De aflevering eindigt in Gelderland, in een b&b met uitzicht op de rivier de Waal. De groep gaat hier op ‘gootspokentocht’.

Aflevering 5 – Donderdag 15 maart om 21.25 uur op NPO 1
In de vijfde aflevering van dit seizoen begint de logeerpartij in Haarlem. En wel in een rijksmonument. Na een uitgebreide bezichtiging van de stad en een overnachting in kamers met historie, volgt de tweede b&b in Harderwijk. Hier start het middagprogramma met een boottochtje. Opwarmen kunnen de gasten tijdens een kookworkshop. Tot slot bezoeken de b&b-houders de bed & breakfast van hun collega’s in een vissersdorp in Flevoland. Na de zogeheten ‘ginkiestocht’ door het karakteristieke dorp, overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. ’s Ochtends ontbijten de b&b-houders gezamenlijk met een weids uitzicht op het IJsselmeer.

Bed & Breakfast
Donderdag 1, 8 en 15 maart om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX