Hilversum,
13
november
2018
|
13:24
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: overnachten in Drenthe en Friesland

Maandag 19 november om 21.15 uur op NPO 1

Maandag 19 november zendt MAX om 21.15 uur op NPO 1 weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In de vierde aflevering overnachten de b&b-houders in Drenthe en Friesland.

In de vierde aflevering van Bed & Breakfast overnachten de b&b-houders in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de kersverse eigenaren van een statige b&b aan een van de grachten. Als uitje gaan de gasten in een oude praam de grachten verder verkennen. En verderop in Friesland slapen de gasten in een rijksmonument mét moderne luxe. Ze bezoeken tijdens het uitje de replica van de Willem Barentsz.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ze proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast
Maandag 19 november
Om 21.15 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB


​Onderstaande afbeeldingen mogen in het kader van de promotie van Bed & Breakfast gebruikt worden onder vermelding van MAX.