Hilversum,
11
februari
2019
|
10:12
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: logeren in Zeeland en Noord-Brabant

Zondag 17 februari om 20.20 uur op NPO 1

Hilversum, 11 februari – Zondag 17 februari zendt MAX om 20.20 uur op NPO 1 weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In deze uitzending logeren de B&B-houders onder meer in een Zeeuwse boerderij. En de groep gaat sigaren draaien!

Aflevering 2 – zondag 17 februari, 20.20 uur, NPO 1
In deze aflevering overnachten de B&B-houders in Noord-Brabant, in de bungalow van Ad en Gerda. Zij laten hun gasten kennismaken met dorpsmascotte ‘het contente menneke’ en de ambacht van het sigaren draaien. Wim en Renske hebben hun B&B in een voormalige oude herberg verderop in Brabant. In een van de kamers waan je je in de jaren zeventig, inclusief retrobehang en platenspeler. En omringd door schapen en kalkoenen logeren de gasten tenslotte in de oude Zeeuwse boerderij van Wicki, die in drukke tijden geholpen wordt door goede vriendin Lily. Behalve dieren vind je hier ook het enige echte koffie- en theepottenmuseum van ons land!

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast
Vanaf zondag 17 februari
Om 20.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB