Hilversum,
18
februari
2019
|
12:17
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: logeren in de Achterhoek en Overijssel

Zondag 24 februari zendt MAX om 20.20 uur op NPO 1 weer een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In deze uitzending logeren de B&B-houders in de Achterhoek en in de provincie Overijssel. En de groep staat een actief uitje te wachten: diskgolf.

Aflevering 3 – zondag 24 februari, 20.20 uur, NPO 1
De B&B-houders overnachten in een pittoreske stad in de provincie Overijssel, bij Marcel en Peter. De twee laten hun gasten kennismaken met koeien die naar Bach luisteren. In een voormalige huisartsenpraktijk in de gemeente Hellendoorn ontvangen Linda en Denis de gasten in hun kersverse B&B. Om de gasten te vermaken gaan ze naar een bakkerijmuseum en spelen ze een potje diskgolf. Johan en Jeanet wonen in een boerderij in de Achterhoek. Blijf je bij hen logeren, dan kun je een wandeling maken met ezels. Tenminste, als de dieren er zin in hebben...

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast
Zondag 24 februari
Om 20.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB