Hilversum,
24
oktober
2017
|
16:01
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: informatie aflevering 3 t/m 6

Maandag 13, 27 november en 4 december

Op maandag 13, 27 november en 4 december zendt MAX om 21.20 uur op NPO 1 weer gloednieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. De b&b-houders testen elkaars onderneming en bepalen wat zij het verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en dus als beste wordt beoordeeld.

Het zevende seizoen van Bed & Breakfast is gevuld met b&b-houders van zeer diverse pluimage en afkomst. Iedereen runt zijn b&b op geheel eigen wijze en dat wekt geregeld verbazing bij de bezoekende b&b-houders.

Aflevering 3 – 13 november om 21.20 uur op NPO 1
De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ‘hoog-laag-bedden’ onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse kamelenboerderij in dezelfde provincie.

Aflevering 5 – 27 november om 21.20 uur op NPO 1
In deze aflevering wordt er gelogeerd in drie verschillende provincies. Eerst verblijven de gasten op een boerderij in bedrijf in de provincie Utrecht. Daarna worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. De aflevering wordt afgesloten in Zuid-Holland, waar de schilder Vermeer woonde, werkte en zijn sporen naliet.

Aflevering 6 – 4 december om 21.20 uur op NPO 1
Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spelen. In Zeeland kiezen de b&b-houders als echte piraten het ruime sop op de Zeeuwse wateren.

Bed & Breakfast
Maandag 13, 27 november en 4 december
Om 21.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX

.