Hilversum,
27
september
2018
|
13:02
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: een nieuw seizoen bij MAX

Maandag 29 oktober

Vanaf maandag 29 oktober zendt MAX om 21.15 uur op NPO 1 weer een gloednieuw seizoen van Bed & Breakfast uit. In zes vermakelijke afleveringen testen b&b-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en als beste wordt beoordeeld.

Aflevering 1 – 29 oktober, 21.15 uur, NPO 1
In Bed & Breakfast testen drie b&b-eigenaren elkaars onderneming. In de eerste aflevering van het seizoen wordt er gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengelo zorgen de bed & breakfast-eigenaren dat het hun gasten aan niks ontbreekt.

Aflevering 2 – 5 november, 21.15 uur, NPO 1
De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b&b verblijven. En in een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de gasten zich in een interieur dat niet zou misstaan in een interieurmagazine

Bed & Breakfast
Maandag 29 oktober
Om 21.15 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB