Hilversum,
28
januari
2019
|
15:41
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: een gloednieuw seizoen bij MAX

Vanaf 10 februari 2019

Vanaf zondag 10 februari zendt MAX om 20.20 uur op NPO 1 weer een gloednieuw seizoen van Bed & Breakfast uit. In zes afleveringen testen B&B-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Welke bed & breakfast krijgt het hoogste percentage van de kamerprijs betaald en wordt als beste beoordeeld?

Aflevering 1 – zondag 10 februari, 20.20 uur, NPO 1
In Bed & Breakfast testen drie B&B-eigenaren elkaars onderneming. In de eerste aflevering van het seizoen wordt er gelogeerd pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christa runnen de bed & breakfast in een oude pastorie. Vervolgens reist de groep naar Midden-Delfland. Hier hebben skiliefhebbers Aad en Christel een B&B met kamers in wintersportstijl. Natuurlijk wordt er geskied, maar de gasten brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. En Peter en Anneriet hebben in de gemeente Boxmeer retrokamers én hele fanatieke dorpsbewoners. De B&B-gasten gaan een wedstrijdje wandelvoetballen tegen het dorpsteam, onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel.

Aflevering 2 – zondag 17 februari, 20.20 uur, NPO 1
In deze aflevering overnachten de B&B-houders in Noord-Brabant, in de bungalow van Ad en Gerda. Zij laten hun gasten kennismaken met dorpsmascotte ‘het contente menneke’ en de ambacht van het sigaren draaien. Wim en Renske hebben hun B&B in een voormalige herberg verderop in Brabant. In een van de kamers waan je je in de jaren zeventig, inclusief retrobehang en platenspeler. En omringd door schapen en kalkoenen logeren de gasten tenslotte in de oude Zeeuwse boerderij van Wicki, die in drukke tijden geholpen wordt door goede vriendin Lily. Behalve dieren vind je hier ook het enige echte koffie- en theepottenmuseum van ons land!

Aflevering 3 – zondag 24 februari, 20.20 uur, NPO 1
De B&B-houders overnachten in een pittoresk dorpje in de provincie Overijssel, bij Marcel en Peter. De twee laten hun gasten kennismaken met koeien die naar Bach luisteren. In een voormalige huisartsenpraktijk in de gemeente Hellendoorn ontvangen Linda en Denis de gasten in hun kersverse B&B. Om de gasten te vermaken gaan ze naar een bakkerijmuseum en spelen ze een potje diskgolf. Johan en Jeanet wonen in een boerderij in de Achterhoek. Blijf je bij hen logeren, dan kun je een wandeling maken met een van hun vijf ezels, tenminste… als de dieren er zin in hebben.

Bed & Breakfast
Vanaf zondag 10 februari
Om 20.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB