Hilversum,
26
februari
2016
|
11:20
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 6 t/m 8

Vrijdag 25 maart, 1 en 8 april

Op vrijdag 25 maart, 1 en 8 april om 21.30 uur zendt MAX de laatste drie afleveringen van Bed & Breakfast uit op NPO 1. Elke aflevering testen drie B&B-eigenaren elkaars onderneming. De laatste afleveringen brengen ons naar Limburg, Zuid-Holland, Brabant, Overijssel, Utrecht én Drenthe.

Aflevering 6 – vrijdag 25 maart om 21:30 uur op NPO1
In deze Limburgse aflevering logeren en mountainbiken de gasten in het bos bij Maastricht en slapen ze in de ‘Kunst en Kitsch kamer’ en de ‘Royal Room’ in Vijlen. De gasten eindigen handwerkend bij een watermolen in een B&B in Heerlen.

Aflevering 7 – vrijdag 1 april om 21:30 uur op NPO1
In deze aflevering wordt er geslapen in de Zuid-Hollandse gemeente Krimpenerwaard bij een ‘hobbyboer’ en in het Brabantse Bergen op Zoom in een landhuis met een geschiedenis. De logeerpartij wordt afgesloten in het Zuid-Hollandse Leerdam waar je lenig moet zijn om je bed in te komen.

Aflevering 8 – vrijdag 8 april om 21:30 uur op NPO1
In de laatste aflevering van dit seizoen wordt er gedanst en geslapen in de Overijsselse Hanzestad Deventer. Van daaruit reizen de gasten naar de Utrechtse grachten. Na de stadse overnachting in Utrecht gaan de drie koppels naar een verborgen B&B-huisje in het Drentse Uffelte.

MAX: Bed & Breakfast
Vrijdag 25 maart, 1 en 8 april
Om 21.30 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl
#BenB