Hilversum,
18
oktober
2018
|
14:52
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 5 en 6: overnachten in een oude boerderij en blokarten op het strand

Maandag 3 en 10 december

Maandag 3 en 10 december zendt MAX om 21.15 uur op NPO 1 weer nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. In de vijfde aflevering logeren de b&b-houders onder meer in een oude boerderij. In aflevering 6 gaat de groep blokarten op het strand!

Aflevering 5 – maandag 3 december, 21.15 uur, NPO 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast overnachten de gasten in Drenthe in een oude boerderij. En de groep gaat op jeepsafari door het Beekdal. In Overijssel wordt er geslapen in een voormalig bankgebouw, waar alle gasten het bad in duiken en wandelen op loopfietsen. Tot slot reizen de b&b-houders af naar Gelderland. Hier wordt er geslapen in een voormalig tolhuis waar vroeger in de omgeving Napoleon en zijn mannen vochten. In het centrum van Arnhem nemen de drie b&b-koppels een kijkje ondergronds.

Aflevering 6 - maandag 10 december, 21.15 uur, NPO 1
De b&b-houders logeren in een nieuwgebouwde Friese stolpboerderij. In de buurt duiken ze per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoekt de groep de wind op en gaat de groep blokarten op het strand. En tot slot steekt iedereen het water over voor een verblijf op Texel waar de gasten gaan garnalenvissen.

Bed & Breakfast
Maandag 3 en 10 december
Om 21.15 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | facebook.com/omroepMAX