Hilversum,
06
maart
2018
|
12:10
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 5 en 6: op ‘ginkiestocht’ in Flevoland en overnachten in kamers met roze en groene muren

Donderdag 15 en 22 maart zendt MAX om 21.25 uur op NPO 1 weer nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. In de vijfde aflevering bezoeken de b&b-houders drie verschillende provincies: Noord-Holland, Gelderland en Flevoland. Voor aflevering zes staan uitjes naar de Drunense Duinen, een zeehondenopvangcentrum en het Watersnoodmuseum op het programma.

Aflevering 5 – Donderdag 15 maart om 21.25 uur op NPO 1
In de vijfde aflevering van dit seizoen begint de logeerpartij in Haarlem. En wel in een rijksmonument. Na een uitgebreide bezichtiging van de stad en een overnachting in kamers vol historie, volgt de tweede b&b in Harderwijk. Hier start het middagprogramma met een boottochtje. Opwarmen kunnen de gasten tijdens een kookworkshop. Tot slot bezoeken de b&b-houders de bed & breakfast van hun collega’s in een vissersdorp in Flevoland. Na de zogeheten ‘ginkiestocht’ door het karakteristieke dorp, overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. ’s Ochtends ontbijten de b&b-houders gezamenlijk met een weids uitzicht op het IJsselmeer.

Aflevering 6 – Donderdag 22 maart om 21.25 uur op NPO 1
In deze aflevering logeren de b&b-houders in drie provincies. De eerste b&b is gevestigd in een dorpje in Noord-Brabant. Hier bezoeken de b&b-collega’s de Drunense Duinen én worden ze getrakteerd op Brabantse vertellingen met een muzikale omlijsting. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. De aflevering eindigt in Zeeland waar, na een bezoek aan het Watersnoodmuseum, wordt overnacht in kamers met roze en groene muren.

Bed & Breakfast (zeven afleveringen)
Donderdag 15 en 22 maart om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX