Hilversum,
03
december
2021
|
10:36
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 5

Vrijdag 10 december

Op vrijdag 10 december zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 aflevering 5 van Bed & Breakfast uit. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. In deze aflevering verblijven de deelnemers in Friesland, Groningen en Gelderland.

Aflevering 5: vrijdag 10 december, 20.30 uur, NPO 1
Mariël en Robin runnen een bed & breakfast in Friesland. Mariël is yogalerares en laat haar gasten helemaal zen worden tijdens een yogasessie. Vervolgens reizen de deelnemers naar Groningen. Ditty en Roelof hebben hun voormalige boerderij omgetoverd tot een b&b. Ze nemen hun gasten mee naar de Walfriduskerk, die bekend staat om de scheve toren. Tot slot zijn de tweelingzussen Jeanet en Judith aan de beurt. Vol trots laten zij hun nieuwe onderneming aan de gasten zien. De deelnemers maken optimaal gebruik van de sneeuw en gaan langlaufen.

Per aflevering logeren drie stellen een nachtje in elkaars bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans bed & breakfast, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden.

Bed & Breakfast (vijf afleveringen)
Vrijdag 10 december
Om 20.30 uur op NPO 1
MAXVandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX