Hilversum,
13
februari
2019
|
15:59
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 4 t/m 6 bij MAX

Zondag 17, 31 maart en 7 april

Op zondag 17, 31 maart en 7 april zendt MAX om 20.20 uur op NPO 1 weer nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. Er wordt gelogeerd in onder meer een B&B in retrostijl, een voormalige slijterij en een boerderij.

Aflevering 4 – zondag 17 maart, 20.20 uur, NPO 1
In deze aflevering wordt er gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl en er zijn overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en Jenny een B&B in een grote boerderij. De kamers zijn geïnspireerd op hun vakanties in Amerika. Tot slot logeren de gasten bij Bart en Bart. Zij hebben in een dorp in Gelderland een voormalige slijterij omgetoverd tot B&B.

Aflevering 5 – zondag 31 maart, 20:20 uur, NPO 1
In deze aflevering overnachten de B&B-houders in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland hun gasten. Vervolgens reist de groep af naar de gemeente Midden-Delfland. Daar hebben Kiki en Karel een kleurrijk verblijf voor hun gasten, met veel kunst.

Aflevering 6 – zondag 7 april, 20.20 uur, NPO 1
Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het is een rietgedekte boerderij met een wijds uitzicht over de landerijen met schapen en vogels. Tot slot wordt er gelogeerd bij René en Pauline. Ze zochten een kasteeltje en vonden deze in een plaatsje in Friesland, inclusief oprijlaan en klokkentoren.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast
Elke zondagOm 20.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB