Hilversum,
05
maart
2021
|
12:10
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 4 en 5 bij MAX

Zaterdag 16 en 23 april om 20.30 uur op NPO 1

Op 16 en 23 april zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 aflevering 4 en 5 uit van Bed & Breakfast. In het programma testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Welke b&b wordt als beste beoordeeld?

Aflevering 4: vrijdag 16 april om 20.30 uur op NPO 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast zijn we te gast in de gemeente Coevoerden, bij Anneke en Pierre. Zij runnen alweer een paar jaar een b&b met drie kamers. Een kamer hebben ze eigenhandig gebouwd in de tuin en daar zijn ze dan ook extra trots op. Zij nemen hun gasten mee naar de nabijgelegen beeldentuin, waar de eigenaar een mooi, maar tegelijkertijd ook verdrietig verhaal deelt. Na Drenthe gaat het gezelschap logeren bij vriendinnen Ruby en Maaike in Overijssel. De twee dames runnen, naast ieder een gezin en een baan, ook nog een bed & breakfast. En die is heel bijzonder, omdat zij twee circuswagens omgebouwd hebben tot luxe paradijsjes. De dames nemen hun gasten mee op een echte Twentse trekkertocht! De ideale manier om het Twentse landschap te laten zien. Tot slot logeert het gezelschap bij moeder en zoon verderop in Overijssel. Xandra runt haar verblijf met verve, maar is heel blij dat haar zoon Klaas af en toe kan helpen. Jarenlang hebben zij gevaren en daarom nemen zij hun gasten mee op de Vliegende Hollander. Een zeilschip van 50 meter lang. En Klaas zorgt voor muziek!

Aflevering 5: vrijdag 23 april om 20.30 uur op NPO 1
Ditmaal start Bed & Breakfast in het mooie Limburg. Patrick en Maurice mogen als eerste de gasten ontvangen in hun b&b vlakbij de Maas. Het stel heeft de kwieke Tjeu uitgenodigd. Hij leidt de gasten rond en weet alles over de geschiedenis van de omgeving en de monumentale panden. Daarna is het de beurt aan Anja en Willem, ook in Limburg. De kamers van het verblijf zijn met liefde en oog voor detail ingericht. Voor Anja en Willem is een zo klein mogelijke ecologische voetstap achterlaten op aarde heel belangrijk. Dat vind je terug in hoe zij de bed & breakfast runnen. Als uitje nemen zij hun gasten mee naar een biologische wijngaard. Daar mogen de gasten de mouwen opstropen, voordat er wijn geproefd kan worden. De afsluiter is deze week in de gemeente Roermond. Christel en Carl runnen een volledig verbouwde b&b. Ooit was het pand van de opa van Carl, en hij is dan ook best een beetje trots dat het weer terug in de familie is. De deelnemers worden tijdens het uitje door Christel uitgedaagd om hun meest creatieve kant te ontdekken.

Bed & Breakfast (aflevering 4 en 5)
Vanaf 16 en 23
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram_omroepMAX | Facebook.com/OmroepMAX