Hilversum,
26
november
2021
|
10:50
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 4

Vrijdag 3 december

Op vrijdag 3 december zendt MAX op NPO 1 aflevering 4 van Bed & Breakfast uit. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. In deze aflevering verblijven de deelnemers in Brabant en Limburg.

Aflevering 4: vrijdag 3 december, 20.30 uur, NPO 1
Hugo en Leila runnen een bed & breakfast in de buurt van Eindhoven. Zij hebben elkaar 27 jaar geleden ontmoet in Marokko, waar Leila vandaan komt. Vervolgens is de onderneming van Jo en Wim in de Limburgse gemeente Horst aan de Maas aan de beurt. Jo verrast zijn gasten tijdens een borrel met zijn oude draaiorgeltje. Tot slot reizen de deelnemers naar de b&b van Maud en Vincent, in het gebied van de bokkenrijders. Ze nemen het gezelschap mee naar plekken waar de bokkenrijders hun sporen hebben nagelaten.

Per aflevering logeren drie stellen een nachtje in elkaars bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans bed & breakfast, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden.

Bed & Breakfast
Vrijdag 3 december
Om 20.30 uur op NPO 1
MAXVandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX