Hilversum,
19
november
2021
|
15:48
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 3

Vrijdag 26 november

Op vrijdag 26 november om 20.30 uur op NPO 1 zendt MAX aflevering 3 van Bed & Breakfast uit. In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. In deze aflevering verblijven de deelnemers in Zeeland en Noord-Brabant.

Aflevering 3: vrijdag 26 november, 20.30 uur, NPO 1
In Zeeland staat de bed & breakfast van Gerard en zijn dochter Nastya. Gerard neemt de gasten mee naar de hoogtepunten van zijn stad. Vervolgens verblijven de deelnemers in de onderneming van Inka en Leonard in Brabant. Leonard is chef-kok en verrast zijn gasten met een winterbarbecue. Tot slot is het Zeeuwse verblijf van Sanna en Ronald aan de beurt. Zij besloten na jarenlang reizen een bed & breakfast te starten in een voormalig schoolgebouw.

Per aflevering logeren drie stellen een nachtje in elkaars bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans bed & breakfast, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden.

Bed & Breakfast
Vrijdag 26 november
Om 20.30 uur op NPO 1
MAXVandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX