Hilversum,
14
september
2020
|
10:09
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 3: Groningen en Drenthe

Vrijdag 18 september

Vrijdag 18 september zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In Bed & Breakfast testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming. Deze week logeren de ondernemers in Groningen en Drenthe.

Aflevering 3 - vrijdag 18 september, 20.30 uur, NPO 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast wordt er geslapen in de b&b van restauranteigenaren Sytze en Famke in Groningen. Dit eigenzinnige duo neemt hun gasten mee naar een echt klimparadijs. De verzamelwoede van Dick was de reden dat Dick en Henriëtte een grote boerderij kochten in Drenthe. Gelukkig bleef er ook nog ruimte over om gasten te laten logeren. Tot slot slapen de gasten op het boerenbedrijf van Jan Reinder en Janny, middenin het natuurgebied de Drentsche Aa.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast 
Vrijdag 18 september
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX