Hilversum,
08
oktober
2018
|
10:32
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 3 en 4: op jeepsafari en overnachten in Drenthe en Friesland

Maandag 12 en 19 november

Maandag 12 en 19 november zendt MAX om 21.15 uur op NPO 1 weer nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. In de derde aflevering gaan de b&b-houders onder meer op jeepsafari in de Hollandse polder. In aflevering 4 reist het gezelschap af naar Drenthe en Friesland.

Aflevering 3 – maandag 12 november, 21.15 uur, NPO 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast overnachten de b&b-houders in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hier dompelen zij zich onder in Afrikaanse sferen en maken ze een heuse jeepsafari in de Hollandse polder.

Aflevering 4 - maandag 19 november, 21.15 uur, NPO 1
In de vierde aflevering van Bed & Breakfast overnachten de b&b-houders in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de kersverse eigenaren van een statige b&b aan een van de grachten. Als uitje gaan de gasten in een oude praam de grachten verder verkennen. En verderop in Friesland slapen de gasten in een rijksmonument mét moderne luxe. Ze bezoeken tijdens het uitje de replica van de Willem Barentsz.

Bed & Breakfast
Maandag 12 & 19 november
Om 21.15 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB