Hilversum,
20
februari
2018
|
15:59
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 3 en 4: historische middagen in Overijssel en op ‘gootspokentocht’ in Gelderland

Op 1 en 8 maart zendt MAX om 21.25 uur op NPO 1 weer nieuwe afleveringen van Bed & Breakfast uit. In aflevering drie wordt het oosten van het land aangedaan. Daar verblijven b&b-houders onder meer in een pand uit 1775. Voor aflevering vier staan avontuurlijke uitjes op het programma. Zo gaat de groep op ‘gootspokentocht’.

Aflevering 3 – Donderdag 1 maart om 21.25 uur op NPO 1
In de derde aflevering van Bed & Breakfast logeren de b&b-houders in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van diezelfde provincie: Zwolle. Daar verblijven de gasten in een bed & breakfast gevestigd in een pand uit 1775. Bij de Overijsselse b&b’s worden de middagen gevuld met historie. Bij de laatste b&b, die zich op het platteland van Drenthe bevindt, ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

Aflevering 4 – Donderdag 8 maart om 21.25 uur op NPO 1
Deze aflevering brengen de b&b-houders hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pré is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum van Amersfoort, met een rit in een zespersoons tuktuk en een proeverijtje, héél gezellig. De aflevering eindigt in Gelderland, in een b&b met uitzicht op de rivier de Waal. De groep gaat hier op ‘gootspokentocht’.

Bed & Breakfast (zeven afleveringen)
Donderdag 1 en 8 maart om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX