Hilversum,
13
augustus
2019
|
09:39
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 3 en 4 bij MAX

Vrijdag 27 september en 11 oktober

Op vrijdag 27 september en 11 oktober zendt MAX om 21.25 uur op NPO 1 aflevering 3 en 4 uit van Bed & Breakfast. In deze uitzendingen wordt er onder meer gelogeerd in Friesland en Drenthe.

Aflevering 3: vrijdag 27 september, 21.25 uur, NPO 1
In deze aflevering overnachten de B&B-deelnemers in Noord-Holland. De gasten slapen in een voormalige dorpskroeg bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht. De B&B-houders rijden over de dijk richting een museum waar zij geschiedenisles krijgen over het voormalig Zuiderzee-eiland Wieringen.Aan het water in Friesland ligt de B&B van Maurits en Astrid. In Friesland gaat de groep varen met een 100 jaar oude melkschuit. In de gemeente Edam-Volendam ontvangen Tineke en Kees hun gasten.Vanuit hun B&B kijkt men uit op het Hollandse landschap. De twee beleven met hun gasten een oud-Hollandse middag. Er staat een bezoek naar een museum op het programma en de dag wordt afgesloten met oud-Hollandse spelletjes.

Aflevering 4: vrijdag 11 oktober, 21.25 uur, NPO 1
Er wordt gelogeerd in de Drentse B&B van Paul en Monique, zij zijn gek op oude spullen. Ze nemen hun gasten mee voor een boottochtje door de jungle. De bed & breakfast van Henk en Jantina staat in Friesland. Het onderkomen is geïnspireerd op hun reizen door Scandinavië. Met oldtimers verkennen de B&B-houders de omgeving. Tot slot logeren de gasten in een Drents Brinkdorp. Jan en Ria ontvangen de groep in een B&B die vroeger een woonwinkel was.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast
vrijdag 27 september en 11 oktober
Om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX