Hilversum,
12
oktober
2021
|
11:04
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: Aflevering 3, 4 en 5

Vrijdag 26 november en 3 en 10 december

MAX zendt vrijdag 26 november en 3 en 10 december om 20.30 uur op NPO 1 aflevering 3, 4 en 5 van een gloednieuw seizoen van Bed & Breakfast uit. In Bed & Breakfast testen b&b-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen wat ze hun verblijf waard vinden.

Aflevering 3: vrijdag 26 november, 20.30 uur, NPO 1
In Zeeland staat de bed & breakfast van Gerard en zijn dochter Nastya. Gerard neemt de gasten mee naar de highlights van zijn stad. Vervolgens verblijven de deelnemers in de onderneming van Inka en Leonard in Brabant. Leonard is chef-kok en verrast zijn gasten met een winterbarbecue. Tot slot is het Zeeuwse verblijf van Sanna en Ronald aan de beurt. Zij besloten na jarenlang reizen een bed & breakfast te starten in een voormalig schoolgebouw.

Aflevering 4: vrijdag 3 december, 20.30 uur, NPO 1
Hugo runt samen met zijn vrouw Leila al jaren een bed & breakfast in Brabant. Hun onderneming wordt als eerste onderworpen aan een grondig onderzoek van de andere b&b-eigenaren. Vervolgens is de Limburgse b&b van Jo en Wim aan de beurt. Jo vermaakt zijn gasten tijdens een borrel met zijn eigen draaiorgel. De deelnemers sluiten af bij Maud en Vincent. Zij wonen in het gebied van de bokkenrijders. Daarom nemen ze hun gasten mee naar plekken waar de bokkenrijders hun sporen nalieten.

Aflevering 5: vrijdag 10 december, 20.30 uur, NPO 1
In Friesland staat de b&b van Mariel en Robin. Mariel is yogadocent en laat de deelnemers na een rondleiding helemaal zen worden tijdens een yogasessie. Ditty en Roelof ontvangen de gasten daarna in hun Groningse bed & breakfast. Ze nemen hen mee naar de scheve Walfriduskerk. De tweelingzussen Jeanet en Judith zijn als laatste aan de beurt om de b&b-eigenaren te ontvangen in hun splinternieuwe onderneming in Gelderland. Ze binden langlauflatten onder om optimaal te genieten van de sneeuw. 

Bed & Breakfast
Elke aflevering logeren drie stellen een nachtje in elkaars bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans bed & breakfast, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden.

Bed & Breakfast
Vrijdag 26 november en 3 en 10 december
Om 20.30 uur op NPO 1
MAXVandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX