Hilversum,
17
september
2019
|
14:13
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 2: Noord-Brabant

Vrijdag 20 september om 21.25 uur op NPO 1

Vrijdag 20 september zendt MAX om 21.25 uur op NPO 1 de tweede aflevering van Bed & Breakfast uit. In deze aflevering wordt er gelogeerd in Noord-Brabant. 

De b&b-houders logeren in Noord-Brabant bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens. Anita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot bed & breakfast; kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. En tot slot wordt er geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast 
Vrijdag 20 september
Wekelijks om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.comOmroepMAX_