Hilversum,
07
september
2020
|
16:59
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 2: Brabant, Gelderland en de Achterhoek

Vrijdag 11 september

Vrijdag 11 september zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In Bed & Breakfast testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming. Deze week logeren de ondernemers in Brabant, Gelderland en de Achterhoek

Aflevering 2 - vrijdag 11 september, 20.30 uur, NPO 1
In deze aflevering overnachten de b&b-houders bij Ad en Josephine in een Noord-Brabants dorpje dat vroeger bekend stond als een klompenmakersdorp. Vervolgens reist de groep af naar Gelderland. In een woonwijk ontvangen Paul en Sabine de gasten in hun twee kamers. Nadat zij ineens ruimte over hadden in hun huis, besloten zij hun huis om te toveren tot bed & breakfast. En tot slot overnacht de groep in de Achterhoek bij Christel en Erik, die hun gasten meenemen naar een vloermouterij.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast 
Vrijdag 11 september
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX