Hilversum,
21
augustus
2020
|
14:46
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast: aflevering 1

Vrijdag 28 augustus

Vanaf vrijdag 28 augustus zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 elke week een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In de eerste aflevering testen b&b-houders in Gelderland en Zuid-Holland elkaars onderneming.

Vrijdag 28 augustus, 20.30 uur, NPO 1.
Inge en Guy leerden elkaar kennen tijdens de zoektocht van Inge naar een pand om een b&b te beginnen. In de woonplaats van Guy, in Gelderland, vonden ze een geschikte plek waar ruimte was voor een aantal themakamers, inclusief 3D-geprinte wc-rolhouders.
In Zuid-Holland kochten Reina en Huibert de kerk waar ze zijn getrouwd en bouwden deze om tot een b&b. En in Rotterdam wordt er overnacht bij Joliene en Wilco, die eigenhandig hun huis bouwden. Zij nemen de gasten mee naar een drijvende boerderij.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast 
Vanaf vrijdag 28 augustus
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX