Hilversum,
26
oktober
2017
|
16:18
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast aflevering 1 en 2

Maandag 30 oktober en 6 november om 21.20 uur op NPO 1

Maandag 30 oktober om 21.20 uur op NPO 1 gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering vormen Giethoorn en Friesland het decor voor het programma. De stad Groningen wordt in de tweede aflevering aangedaan. Deze is 6 november om 21.20 uur te zien op NPO 1. 

Aflevering 1 - 30 oktober om 21.20 uur op NPO 1
Het seizoen begint in Giethoorn, waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. Gasten moeten daarom met hun koffertje over de vele bruggetjes glibberen. Ze worden gelukkig warm ontvangen in de bed & breakfast van een Goois koppel dat ‘emigreerde’ naar het Venetië van het Noorden. Na het avontuur in Giethoorn reizen de gasten door naar twee b&b’s in Friesland. Hier slapen ze op historische grond.

Aflevering 2 - 6 november om 21.20 uur op NPO 1
De tweede aflevering kenmerkt zich door mensen met een kunstzinnig beroep, die compleet anders over dingen blijken te denken. De b&b-locaties in deze aflevering zijn het bekijken meer dan waard. De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. Zo ziet de stad Groningen er door de ogen van een thuisloze heel anders uit dan door de ogen van de gemiddelde b&b-bezoeker. De b&b-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, mét een lach en een traan.

Bed & Breakfast
Maandag 30 oktober en 6 november om 21.20 uur op NPO 1

www.maxvandaag.nl | #benb | @bnbMAX