Hilversum,
09
februari
2018
|
16:30
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast – Aflevering 6 en 7

Donderdag 22 maart en 5 april zendt MAX aflevering 6 en 7 van Bed & Breakfast uit. In deze afleveringen testen b&b-houders, zoals gebruikelijk, elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en als beste wordt beoordeeld. Bed & Breakfast is elke donderdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. 29 maart is er geen uitzending in verband met The Passion.

Aflevering 6 – donderdag 22 maart rond 21.25 uur op NPO 1
In deze aflevering logeren de b&b-houders in drie provincies. De eerste b&b is gevestigd in een dorpje in Noord-Brabant. Hier bezoeken de b&b-collega’s de Drunense Duinen én worden ze getrakteerd op Brabantse vertellingen met een muzikale omlijsting. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. De aflevering eindigt in Zeeland waar, na een bezoek aan het Watersnoodmuseum, wordt overnacht in kamers met roze en groene muren.

Aflevering 7 – donderdag 5 april rond 21.25 uur op NPO 1
In de laatste aflevering van het seizoen doorkruisen de b&b-houders het midden van het land. Ze slapen in kleurrijke kamers in Utrecht, waar ze ook een koninklijk bezoek brengen aan Paleis Soestdijk. Vervolgens overnacht het gezelschap in Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Het seizoen komt tot een einde in Gelderland, waar de b&b-houders de nacht doorbrengen in een, in de uiterwaarden gelegen, dorpje. 

Bed & Breakfast
Donderdag 22 maart en 5 april
Rond 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX