Hilversum,
30
maart
2018
|
16:34
Europe/Amsterdam

Beatrice van der Poel, Erik Kuylaars en Danny Vera te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 31 maart tot en met vrijdag 6 april staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! besteedt Jan Rietman aandacht aan Thijs van Leer. De legendarische fluitist wordt 70! Ook duikt Jan Rietman op verzoek van een luisteraar de Indorock in. En verder natuurlijk veel paashazen, kuikens en eieren!

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

RietmanShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman bespreekt in RietmanShow elke dag een actualiteit. Daarnaast trakteert hij de luisteraars op heerlijke countrymuziek, speelt hij een spel in de Pianobar en laat hij zijn luisteraars kiezen voor de Vijf van Vijf; de vijf beste nummers uit de jaren 60, 70, 80, 90 én het heden.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op dinsdag 3 april is Beatrice van der Poel te gast bij De MAX!. Ze zingt enkele nummers van haar album Montere Weemoed. In 2017 maakte Beatrice, samen met schrijver Thomas Verbogt, een literaire voorstelling. Geïnspireerd door zijn melancholieke verhalen, schreef Beatrice elf nieuwe nummers over hartzeer, weemoed, afscheid en altijd weer monter vooruit gaan: Montere Weemoed.

Woensdag 4 april staan Manuëla Kemp en Henkjan Smits stil bij het tribute-concert, ter ere van de vorig jaar overleden Hans Vermeulen. Het concert, met medewerking van onder anderen Anita Meyer en Edward Reekers, is op zondag 8 april in Cultuurpodium Boerderij Zoetermeer en wordt gepresenteerd door Tineke de Nooij. Woensdag 4 april is initiatiefnemer Erik Kuylaars te gast. Hij neemt een nog nooit eerder uitgebrachte opname mee van Hans Vermeulen en de Rest. Spannend én leuk!

Op vrijdag 6 april speelt de Zeeuwse muzikant Danny Vera live in De MAX!.Over MAX op NPO Radio 5Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl