Hilversum,
08
januari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bastiaan Ragas en Irene Moors te gast in TinekeShow bij MAX

Bastiaan Ragas en Irene Moors te gast in TinekeShow bij MAX 

Hilversum, 8 januari 2016 – Tineke de Nooij ontvangt volgende week vanaf 12.00 uur in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Bastiaan Ragas en Irene Moors. 

Maandag is Bastiaan Ragas te gast. Tegenwoordig is hij artiest en programmamaker, maar vroeger was hij één van de zangers van Caught in the Act, een boyband die razend populair was in Duitsland. Op Oudjaarsavond kwamen de heren van Caught in the Act weer samen op het podium in Berlijn. Het was hun eerste reünie na 17 jaar. Hoe was dat en komen er nog meer reünies? Bastiaan praat erover met Tineke.

Dinsdag is televisievrouw Irene Moors te gast bij Tineke. Ze presenteert momenteel het tv-programma Zeesterren. Mist ze Carlo Boszhard erg of vindt ze in haar eentje presenteren ook hartstikke leuk? Irene vertelt over haar carrière.

Donderdag is acteur Arijan van Bavel te gast, die bij het grote publiek bekend werd als Adje in het televisieprogramma van Paul de Leeuw. Binnenkort speelt hij samen met o.a. Bartho Braat in de komedie Prettig Gestoord, gebaseerd op het verhaal van de klucht Kom van dat dak af! die in 1975 werd opgevoerd. Dat beloven dolkomische avonden te worden!

Vrijdag komt The Voice of Holland-finalist Sjors van der Panne een spetterend live-optreden geven. Publiek kan zich nog aanmelden via www.tinekeshow.nl. 

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 


MAX: TinekeShow 
Maandag 11 t/m vrijdag 15 januari 2016 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
Presentatie: Tineke de Nooij 
www.TinekeShow.nl