Hilversum,
16
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bastiaan Ragas en Frans Thijssen te gast op De Perstribune van MAX

Bastiaan Ragas en Frans Thijssen te gast op De Perstribune van MAX

Hilversum, 16 oktober 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 18 oktober Bastiaan Ragas en Frans Thijssen.

Bastiaan Ragas heeft al een hele carrière achter de rug als zanger, acteur en producent. Hij begon ooit als zanger in de boyband Caught in the Act, zong in musicals als '3 Musketiers', danste in 'Dancing with the Stars', speelde Willem-Alexander in een tv-serie, maakte met zijn vrouw Tooske een programma over huwelijksproblemen en produceerde tal van theaterprogramma’s. Vanaf volgende week staat hij in het theater met 'Zij is de baas!'.

Oud-international Frans Thijssen speelde 21 seizoenen betaald voetbal, onder meer bij FC Twente, NEC en Vitesse. Zijn grootste successen behaalde hij bij het Engelse Ipswich Town, waarmee hij in 1981 de UEFA Cup won. In dat jaar werd hij ook verkozen tot 'Engels Voetballer van het Jaar'. Na zijn actieve carrière werd Thijssen trainer, onder andere in het Midden-Oosten en Australië.

Verslaggever Jules van der Wardt – alias de ‘Vliegende keep’ – is in België te gast bij oud-voetballer Nico Jansen (onder andere FC Amsterdam en Feyenoord). In de televisierubriek Kassie Kijken staat recensent Ron Vergouwen stil bij ‘gewone mensen’ op tv.

De Perstribune wordt ook dit keer gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 18 oktober 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl

http://www.tijdvoormax.nl/