Hilversum,
05
januari
2018
|
14:16
Europe/Amsterdam

Bas Westerweel en Roel C. Verburg te gast bij MAX op NPO Radio 5

Een nieuwe MAX-radioweek op NPO Radio 5 breekt aan! Van zaterdag 6 tot en met vrijdag 12 januari ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Bas Westerweel en Roel C. Verburg komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman viert vakantie en daarom presenteert Tineke de Nooij Wekker-Wakker-Weekend!. Zij begint het weekend goed met verrassende gesprekken en lekkere muziek.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Naast Wekker-Wakker-Weekend! presenteert Tineke de Nooij ook haar eigen programma: TinekeShow. In TinekeShow is Bas Westerweel op maandag 8 januari te gast. Na een flinke tik qua gezondheid is hij nu weer op de been.

De MAX! - Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Ook De MAX! keert uiteraard weer terug op zender. Manuëla Kemp en Henkjan Smits draaien in het radioprogramma tussen 18.00 en 20.00 uur de beste muziek uit de afgelopen zeven decennia. Ook gaat het duo elke dag op zoek naar de beste plaat bij de actualiteit van de dag.

Je dag is goed - elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 12 januari ontvangt Jeroen van Inkel Roel C. Verburg in Je dag is goed. De cabaretier, zanger en gitarist zingt een lied dat hij gemaakt heeft op basis van een opvallend bericht uit het nieuws.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.officieel | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl