Hilversum,
01
juli
2016
|
17:11
Europe/Amsterdam

Bart Voskamp, Gemma van Eck en Jan Tuijp te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 2 juli

Van zaterdag 2 juli tot en met vrijdag 8 juli komen er weer leuke en boeiende gasten langs bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Bart Voskamp, Gemma van Eck en Jan Tuijp zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Zaterdag 2 juli is oud-profwielrenner Bart Voskamp te gast in Wekker-Wakker-Weekend! Voskamp was lange tijd knecht van sprinter Jeroen Blijlevens, maar won zelf ook verschillende etappes in onder andere de Ronde van Spanje en de Tour de France. Tegenwoordig geeft hij sportclinics en verkoopt hij fietskleding.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 4 juli zijn oud-radiopiraat Look Boden en zijn vriendin Miranda te gast bij Tineke. Samen zetten zij zich in voor verwilderde zwerfkatten middels hun stichting Superkatten. Op 9 juli organiseren zij een golfevenement ten behoeve van de stichting.Zangeres en oud-musicalster Gemma van Eck schuift dinsdag 5 juli aan. Ze werd bekend met de band Babe. Nog steeds is ze druk bezig met muziek, ze vertelt hier alles over bij TinekeShow.

Woensdag 6 juli komt Jan Tuijp langs bij TinekeShow. Tegenwoordig reist de oud-bassist van BZN de hele wereld over en maakt prachtige foto’s. National Geographic is groot fan van zijn werk.

Mark van der Werf is op donderdag 7 juli te gast. De oud-journalist stopte op zijn 35ste met de journalistiek en werd leraar op een basisschool. Zij carrière als leraar duurde niet lang, maar toch keert hij het onderwijs niet volledig de rug toe. ”Meester Mark’’ heeft al meerdere boeken over het onderwijs geschreven en in zijn nieuwste boek blikt hij terug op 50 jaar onderwijs.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 4 juli is Thijs Heslenfeld te gast. Hij neemt belangstellenden en hobbyfotografen mee op expeditie in Afrika, Frankrijk en de Caribbean. Hij komt over deze expedities vertellen in Tijd voor MAX Radio.

Thomas Quartier schuift dinsdag 5 juli aan bij Tijd voor MAX Radio. Deze wetenschapper en monnik vindt dat universiteiten meer op kloosters zouden moeten lijken. Zijn nieuwste boek Kiemcellen is net verschenen.

Woensdag 6 juli is Marjolein Sluijters te gast bij Tijd voor MAX Radio. Zij is de eerste Nederlandse die de functie van voorzitter van de Wagggs vervult. Dit is de wereldbond van scoutingmeiden.

Donderdag 7 juli is Bas Rokers te gast bij Tijd voor MAX Radio. Rokers is neurowetenschapper en werkt aan de Universiteit van Wisconsin. Hij was eerder op National Geographic Channel te zien, waar hij uitleg gaf over de werking van de hersenen.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl/