Hilversum,
01
februari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bart Chabot, Joke Bruijs en Gerard Cox te gast bij Tijd voor MAX

Een nieuwe week, dus ook weer nieuwe Tijd voor MAX-afleveringen op NPO 1. Met deze week een speciale aflevering! MAX viert dinsdag de duizendste aflevering van Tijd voor MAX. Verder zijn onder anderen Bart Chabot, Joke Bruijs en Gerard Cox te gast.

Maandag 1 februari om 17.10 uur op NPO 1Maandag is schrijver, dichter en tv-persoonlijkheid Bart Chabot te gast. We spreken Bart over zijn nieuwste dichtbundel Bananenrepubliek. Hij vertelt op zijn kenmerkende enthousiaste manier hoe hij op de inspiratie is gekomen voor deze bundel. Bart is overigens niet alleen, zijn hond Bril vergezelt hem. Dat komt goed uit, want onze vaste dierenarts Jenny Buijtels is ook aanwezig; zij legt uit waarom het zo belangrijk is om het gebit van je huisdier goed te onderhouden.

Dinsdag 2 februari om 17.10 uur op NPO 1Op dinsdag een extra feestelijke aflevering van Tijd voor MAX, want de talkshow beleeft zijn duizendste uitzending! Dat moet natuurlijk gevierd worden, en dat doen we onder andere met een terugblik op de vele mooie, grappige of ontroerende momenten uit de afgelopen 999 afleveringen van Tijd voor MAX.

Woensdag 3 februari om 17.10 uur op NPO 1In Tijd voor MAX ontvangen we woensdag voormalig langebaanschaatser Mark Tuitert: Europees kampioen in 2004, Olympisch kampioen in 2010, en in datzelfde jaar verkozen tot Sportman van het Jaar. Maar wat doet deze uit Salland afkomstige sportheld eigenlijk anno 2016? We spreken hem over de aankomende aflevering van Verborgen Verleden, de NTR-reeks waarin BN-ers op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

Donderdag 4 februari om 17.10 uur op NPO 1Donderdag is een gouden duo te gast: Joke Bruijs en Gerard Cox. De voorstelling De Oase Bar gaat binnenkort in première. Hierin wordt een ode gebracht aan de gelijknamige roemruchte Rotterdamse kroeg die in de jaren van de Wederopbouw een podium bood aan alle grote sterren en schnabbelartiesten. Aan tafel vertellen Joke en Gerard hoe ze er samen met steeds wisselende gastartiesten in slagen om de nostalgische sfeer van het pure varieté in het theater tot leven te wekken. Daarnaast zullen ze ook gaan optreden.

Vrijdag 5 februari om 17.10 uur op NPO 1Precies 25 jaar geleden kwam het nummer Papa uit, de eerste en tot dusver grootste hit van zanger Stef Bos. Ruim vierhonderd liedjes later kijkt hij met zijn nieuwe album, gelijknamige theatertour Een sprong in de tijd en met een boek, Mijn onmacht woont in woorden, terug op de kwart eeuw die achter hem ligt en die hem als zanger en muzikant behalve door Nederland ook door Vlaanderen en Zuid-Afrika voerde. In Tijd voor MAX vertelt Stef hoe hij, gerijpt door vele ervaringen, nu in het leven staat en zal hij daarnaast ook optreden.

Tijd voor MAX
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX