Hilversum,
03
december
2021
|
12:51
Europe/Amsterdam

Babette van Veen en Bert Bouwer op De Perstribune van MAX

Zondag 5 december

Zondag 5 december zijn acteur Babette van Veen en oud-handbalbondscoach Bert Bouwer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Babette van Veen, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, speelt Linda Dekker in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL 4. Onlangs werd bekend dat zij, niet geheel vrijwillig, de serie verlaat. Van Veen maakte in 1990 haar debuut in GTST. Behalve acteur is ze onder meer ook kinderboekenschrijver.

Bert Bouwer, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, was 13 jaar lang bondscoach van het Nederlandse vrouwenhandbalteam. Hij wordt gezien als de wegbereider van het handbalsucces bij de Nederlandse vrouwen. Bouwer, die ook nog bondscoach van de Nederlandse mannen én van de Japanse vrouwen was, is momenteel trainer bij HV Aalsmeer.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Instagram/DePerstribune | @DePerstribune | Facebook/DePerstribune