Hilversum,
21
juli
2016
|
10:23
Europe/Amsterdam

Baardmannetjes: informatie aflevering 5 en 6

Donderdag 18 augustus en 25 augustus

Op donderdag 18 en 25 augustus zendt MAX om 21.15 uur op NPO 2 weer nieuwe afleveringen van Baardmannetjes uit. In Baardmannetjes trekken Hans Dorrestijn en Nico de Haan elke week samen een natuurgebied in om vogels te spotten. Deze afleveringen bezoeken de heren het Fochteloërveen en Schouwen.

Aflevering 5 – 18 augustus om 21.15 uur op NPO 2
In de vijfde aflevering zijn Baardmannetjes Hans Dorrestijn en Nico de Haan in het Fochteloërveen, nabij Assen. Hans heeft hier een hele lijst wensvogels, zoals de klein waterhoen, kleinst waterhoen, porseleinhoen, kwartelkoning en de waterral. Gaat hij ze allemaal spotten?

Aflevering 6 – 25 augustus om 21.15 uur op NPO 2
In de laatste aflevering van dit seizoen gaan de heren met hun camper naar Zeeland. Hier verkennen zij de zuidkust van Schouwen. De wensvogel van Hans is deze week de zwarte eend, waar hij uiteraard samen met Nico naar op zoek gaat. Ook komen onze Baardmannetjes een van de zeshonderd lievelingsvogels van Hans tegen: de kneu.

Over Baardmannetjes
Baardmannetjes Hans en Nico zijn een bijzonder duo. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma is een mix van informatie over de natuur, gedichten, de verhalen die daarmee te maken hebben én veel humor.Exclusief voor MAX Vandaag vertelt Hans Dorrestijn, zoals alleen hij dat kan, over vogels waar hij u bekend mee wil maken. Deze vindt u op de dag van de uitzending op MAX Vandaag.

Baardmannetjes
Donderdag 18 en 25 augustus om 21.15 uur op NPO 2
Presentatie: Hans Dorrestijn en Nico de Haan
www.facebook.com/baardmannetjes
www.MAXVandaag.nl
#Baardmannetjes