Hilversum,
19
juli
2016
|
11:25
Europe/Amsterdam

Baardmannetjes: informatie aflevering 4

Donderdag 11 augustus op NPO 2

Op donderdag 11 augustus zendt MAX om 21.15 uur op NPO 2 weer een nieuwe aflevering van Baardmannetjes uit. In Baardmannetjes trekken Hans Dorrestijn en Nico de Haan elke week samen een natuurgebied in om vogels te spotten. Deze aflevering bezoeken de heren de Maasduinen in Limburg.

In de vierde aflevering trekken Baardmannetjes Hans Dorrestijn en Nico de Haan door de Maasduinen in Limburg. De wensvogel van Hans is deze week de patrijs, hier gaat hij samen met Nico naar op zoek. De overnachting van de twee heren loopt echter iets anders dan gepland. Tot slot vertelt Hans deze aflevering een mooi verhaal over de bruine reiger.

Over Baardmannetjes
Baardmannetjes Hans en Nico zijn een bijzonder duo. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma is een mix van informatie over de natuur, gedichten, de verhalen die daarmee te maken hebben én veel humor.

Exclusief voor MAX Vandaag leest Hans Dorrestijn iedere week een gedicht voor. Deze vindt u op de dag van de uitzending op MAX Vandaag.

Baardmannetjes
Donderdag 11 augustus om 21.15 uur op NPO 2
Presentatie: Hans Dorrestijn en Nico de Haan
www.facebook.com/baardmannetje
swww.MAXVandaag.nl
#Baardmannetjes