Hilversum,
02
juli
2018
|
08:52
Europe/Amsterdam

Art Rooijakkers en Annemieke Bes op De Perstribune van MAX op NPO Radio 1

Het MAX-programma De Perstribune op NPO Radio 1 ontvangt komende zondag 1 juli tussen 12.00 en 14.00 uur presentator Art Rooijakkers en zeilster Annemieke Bes.

Art Rooijakkers is de laatste jaren vooral bekend als presentator van Wie is de Mol, maar het populaire programma weerhield hem er niet van om een veelbesproken mediatransfer te maken naar RTL4. Daar is hij vanaf september te zien. Hij is net terug van de opnames van Helden van de wildernis, zijn laatste programma voor AVROTROS.

Annemieke Bes is net terug van een dramatische reis om de wereld in de Volvo Ocean Race. Bes voer mee op de Sun Hung Kai/Scallywag, het schip dat een etappe won én het schip dat een van zijn bemanningsleden verloor. In het verleden was Bes actief in het wedstrijdzeilen. Ze nam drie keer deel aan de Olympische Spelen.Mediajournalist Ron Vergouwen gaat deze zomer op bezoek bij mensen die een belangrijke rol vervullen áchter de schermen van de media. Deze keer is hij bij Ilse Pollen, één van de beste regieassistenten van Nederland. En in Kassie Kijken: wat is er naast het WK te zien op televisie?

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel

Over MAX op NPO Radio 1
Met Nieuwsweekend, De Perstribune en Nachtzuster is MAX te horen op NPO Radio 1. Dé nieuws- en sportzender van de Nederlandse Publieke Omroep is te beluisteren via ether, kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/deperstribune | #DePerstribune | @DePerstribune

www.maxvandaag.nl