Hilversum,
11
maart
2016
|
13:26
Europe/Amsterdam

Antoinnette Scheulderman en Els Vader op De Perstribune van MAX

Zondag 13 maart 2016

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 13 maart oud-atlete Els Vader en meesterinterviewer Antoinnette Scheulderman.

Antoinnette Scheulderman is interviewer van onder andere Volkskrant Magazine en LINDA. Vorig jaar werd ze genomineerd voor een journalistieke prijs: De Tegel. Momenteel werkt Scheulderman voor LINDA.tv aan het programma De mobiel van, dat binnenkort te zien is op Net5.

De gast in het tweede uur van De Perstribune is oud-atlete Els Vader. Tijdens haar actieve carrière blonk ze uit op de sprint. Haar Nederlands record op de 200 meter werd onlangs uit de boeken gelopen door Dafne Schippers. Vader nam drie keer deel aan de Olympische Spelen. Bij de Europese indoorkampioenschappen van 1985 won ze brons op de 200 meter.

Vliegende keep Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-wielrenner Teun van Vliet. Hij gaat met hem onder meer terug naar zijn succesjaar 1987. In de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de televisieprogramma's van afgelopen week. De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 13 maart 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes en Govert van Brakel
www.deperstribune.nl