Hilversum,
04
januari
2019
|
16:02
Europe/Amsterdam

Antje Monteiro en Shakin' Stevens bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 5 tot en met vrijdag 11 januari staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Antje Monteiro en Shakin’ Stevens komen langs. En... het veelbesproken Candlelight gaat van start!

Wekker-Wakker-Weekend – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Ook in 2019 start Jan Rietman de zaterdag van NPO Radio 5 vrolijk met Wekker-Wakker-Weekend!. En het jaar begint gelijk goed! Jan spreekt zanger Frans Bauer over zijn nieuwe televisieprogramma, Frans Bauer in China. Hierin maakt hij samen met zijn vrouw Mariska een indrukwekkende reis door China. Ook haalt Jan het beste uit zijn Los Vast-archief en is er countrymuziek in Country Roads. In het Heel Holland Bakt-spel zijn mooie prijzen te winnen.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
Maandag 7 januari belt Jeroen van Inkel met André van Duin over Heel Holland Bakt. Wie werd er afgelopen week meesterbakker en wie moest helaas de tent verlaten?
Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Ferry Somogyi, die de rol van Rick de Jong vertolkt, vertelt dinsdag 8 januari over de tweede Wintercliffweek van de populaire soap.
Op vrijdag 11 januari wordt de week zoals altijd afgesloten met cabaretier Roel C. Verburg, die een lied maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur
Shakin’ Stevens, de bekende Britse zanger uit de jaren 80, is donderdag 10 januari te gast bij Manuëla Kemp en Henkjan Smits in De MAX!. De zanger, bekend van onder andere de hit This Ole House, zal naast deze hit vast ook andere oude hits laten horen op het podium van Club De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
Tineke start haar TinekeShow op vrijdag 11 januari gelijk goed met een spetterend optreden van Antje Monteiro. De zangeres en musicalactrice schittert al weken als alleenstaande moeder Donna in de ABBA-musical Mamma Mia! Naast Antje Monteiro komt ook volkszanger Mick Harren langs. Hij zal een paar nummers ten gehore brengen, waaronder Word Wakker Nederland. Publiek is van harte welkom om deze uitzending bij te wonen. Aanmelden kan via tinekeshow.nl.

Candlelight – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur
Vanaf vanavond, vrijdag 4 januari, hoort de luisteraar Candlelight! Het begon allemaal in 1967 met één ingezonden gedicht. Inmiddels zijn velen met de kenmerkende stem van programmamaker en radiopresentator Jan van Veen opgegroeid. Na meer dan vijftig jaar is Candelight een begrip en hét programma voor amateurpoëzie. In Candlelight draagt Van Veen ingezonden gedichten van luisteraars voor. Het geheel wordt versterkt door en afgewisseld met meeslepende, romantische muziek.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Candlelight is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl